Partnership Max Blezer Design

Je bent momenteel hier!‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎‎‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

Partnership Max Blezer Design
Gijs Habets

Partnership Max Blezer Design

Per 1 juni 2022 hebben wij ons aanbod verbreedt en versterkt door een strategisch partnership dat BRING ONLINE met Max Blezer Design uit Brunssum is aangegaan. Hierdoor kunnen wij vanaf heden niet alleen online design aanbieden, maar ook offline design.

Max heeft in de afgelopen 10 jaar vele succesvolle projecten mogen uitvoeren in de reclame-industrie. Met vele tevreden klanten als gevolg. Deze reputatie past perfect binnen de kwaliteitsstrategie van BRING ONLINE en hierdoor zijn wij in april 2022 gestart met een pilot.

De Pannekoekenmolen - 30 jaar!

Voor de nieuwe campagne van een bestaande klant van BRING ONLINE zijn we, vanwege de omvang van het project, opzoek gegaan naar externe ondersteuning. Naast de online website en social media heeft de klant besloten om tijdens de 30 jarig bestaan-campagne ook te kiezen voor een compleet nieuwe huisstijl. 

In deze pilot is BRING ONLINE nader gekomen tot Max Blezer Design en na de conclusie van de prettige samenwerking, vanuit beide partijen, is besloten om de samenwerking voor lange termijn strategisch in te vullen. Dit betekend dat het offline aanbod van Max Blezer Design beschikbaar komt voor de klanten van BRING ONLINE. Daarnaast kunnen de klanten van Max Blezer Design gebruik maken van de online diensten van BRING ONLINE. 

Max aan het woord over de samenwerking:

Max Blezer Design
Max Blezer Designmaxblezer.com
Lees verder
"In samenwerking met Gijs al veel projecten aan durven te gaan. Iemand die écht zijn afspraken nakomt, en vakkundig werk aflevert."

Geïnteresseerd in onze online of offline diensten?
Neem dan contact op of bezoek maxblezer.com

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een bericht achter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws

Mobiel

Youfone Sim-Only Deals

Our offices are located on the traditi, unced. photo booth stumptown to banksy, elit small batch freegan… How to Attain Process Automation Satisfaction. Naturally, the

Lees verder »